Ibolya nagyszerű ingatlanos, mindenkinek ajánlom. Minden kérésünket figyelembe vett és rengeteget segített, hogy meg tudjuk állapodni az eladóval. Mindig felhívhattuk ha kérdésünk volt és egészen a birtokbaadásig sokat segített. Nagyon köszönünk mindent!

Hajdu Helga

Csatlakozom Ficza Hajnalka hozzászólásához. Igen, Aliz csodaországban, de inkább Aliz csodaországból! Közel három hónapig próbáltuk értékesíteni nagyszénási ingatlanunkat a magunk amatőrizmusunkkal. Ekkor kerestem fel Őt, mivel vannak pusztaföldvári kötődéseink. Ekkor ismerkedtünk meg közelebbről is. Nagyszerű benyomást tett ránk, ügyintézési rátermettsége, olyan profi fototechnikai képességeivel párosult, minek következtében gyakorlatilag 24 órán belül megegyeztünk a vevőkkel. Mindkét fél megtalálta számítását mint eladó-vevő, és mindkét fél megtalálta számítását Aliz személyében. Mindenre kiterjedő figyelme tehermentesített minden apró-cseprő buktatóktól. Köszönöm, köszönjük neki! Kristóf Tibor

Tibor Kristóf

Megkerestem Fannit egy elado ingatlannal a Lentihegyen, amire azelott talalt vevot, hogy a hirdetes folkerult volna barhova. Meglepett a gyorsasaga, mint ahogyan az is, hogy megtalalt tobb, evek ota rejtett adminisztracios problemat, amit az adas-vetelig segitett meg is oldani. Ha gyors, pontos es mindekozben nagyon kedves es baratsagos ingatlanost kerestek, akkor Fanni lesz az emberetek! Koszi Fanni. A few weeks ago I got in touch with Fanni with a property I had for sale on Lentihegy. She surprised me not only with the speed with which she found a buyer for the place, but also with finding and correcting a number of administrative problems that I didn’t even know about. If you’re looking for a precise, efficient, friendly realtor, look no further!  Thanks Fanni.

Szabó Tamás

Lendületes, pontos, precíz, rugalmas ügyintézés, minden kérdésünkre, problémánkra gyors megoldások. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Lauer Zsolt

Köszönjük a segítséget, a Telkunk a legjobb kezünkbe került Ibolya segítségével, minden folyamatban rendelkezésünkre állt a birtokbaadásig. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Novák Szabolcs

Köszönjük az ingatlanok útvesztőjében nyújtott támogató segítséget. Meggyőződésünk, hogy segítségeddel a számunkra legmegfelelőbb ingatlant sikerült kiválasztani. Külön köszönjük az ügyintézés szakszerűségét és gyorsaságát. További sok sikert kívánunk. Csaba

Kun Szabó Csaba

Szia Zoli! Köszönöm szépen, nagyon profi munkádat. Amit édesanyám ingatlanának eladásában végeztél. Az elöre nem látható akadályokat is következetesen oldották meg, nagyon rövid idő alatt. Mindig elérhető voltál és jó információk birtokában. Nagyon köszönöm lelkiismeretes munkádat. Fábián Tamás

Fábián Tamás

Amit ki lehetett hozni a lakásból az sikerült! Nagyon rossz állapotban volt az ingatlan mégis magas áron kelt el! Köszönöm a segítségét! Ajánlom!

Kovács Péter

Bizalommal ajánljuk Évit, akik eladni, vásárolni, kiadni szeretnének ingatlant. Precíz, segítőkész, megbízható és nagy tapasztalattal rendelkezik. Nagyon meg voltunk veled elégedve. Köszönjük a segítségedet! Hemző-Takács család (Tünde, Tamás és Csenge)

Hemző-Takács Tünde

Szűcs Fannikát közel két éve ismerem, mind ingatlan vásárlásban, mind pedig ingatlanom eladásában segített engem. Fannika ingatlanközvetítői munkáját kiváló szakmai felkészültséggel, lelkiismeretesen, korrektül végzi. Ingatlanközvetítői munkáját mindenkinek jó szívvel ajánlom

Székely Király Ágnes

Ingatlanunk a lehető legjobb kezekbe került eladást illetően. Mónika segítőkészsége , pontossága, precízitása nélkül nem ment volna. Hálás, ömteli szívvel ajánlom Önöknek! :)

Tóth Vivien

Tisztelt Címzett! Ezúton szeretnénk megköszönni Szabó Ernő munkáját, teljes mértékben elégedettek vagyunk. Érthető és alapos tájékoztatást adott szerződés kötésünk előtt. Kedves, segítőkész, határozott, lelkismeretes szakembert ismertünk meg a személyében. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek, aki ingatlan eladásban/ vásárlásban gondolkodik. További sok sikert kívánunk munkájához! Tisztelettel: Kökény Ferenc és Kökény Ferencné

Kökény Ferencné

A lehető legjobb kezekbe került az ingatlan eladásunk. Számunkra a legfontosabb volt hogy olyan emberek vásárolják meg a házunkat akik a későbbiekben vigyáznak rá és szépítik, rendben tartják mert nagyon sok emlékek fűznek bennünket ehhez az ingatlanhoz. Sikerült Móninak megtalálnia a legmegfelelőbb családot és ezen felül nagyon sok segítséget adott a hivatalos ügyek elintézésében is ami különösképpen nagy öröm volt számunkra. Ritka az ilyen nagyszerű "ingatlanos". Mindenkinek jószívvel ajánlom!

Hortobágyi Ákos

Ibolyát jó szívvel ajánljuk bárkinek, aki ingatlant keres vagy eladni szeretne. Minden kérdésünkre választ kaptunk. Segítségével könnyen ment az adásvétel majd a birtokbaadás, a szolgáltatók felé történő ügyintézés, stb.... Köszönjük!

Nóra Horel

Erika szuper kedves, empatikus, nyílt és nem mellesleg imádja a munkáját! Hát kell ennél több? Nekem nem!

Kata

Gábor személyében egy precíz, vidám,megbízható embert ismertem meg. Az ügyfelekkel szemben nyitott és fugyelmes, kifejezetten kellemes ember. A szakértelme kimagasló.

Csöndörné Anita

Tapasztalatom a telek eladàssal kapcsolatban a következö: Teljes mértékben elégedett vagyok, mivel gyors, preciz értékesités törtènt. Csak ajánlani tudom másoknak is!

Karádi Emese Ilona

Ajánlásom alapja Imre szakmai precízítása,megbízhatósága,kapcsolattartása az ügyfeleivel.Köszönjük ,hogy segítségével gyors és zökkenőmentes eredményt értünk el. Kívánunk neki még a továbbiakban is nagyon sok ugyanilyen elégedett ügyfelet a munkája során. Üdvózlettel: Stadlerné Edit.

Stadlerné Kovács Edit

Köszönettel tartozom Alíznak a gyors ügyintézésért,biztató támogatásáért.Bizony nehezen fogtam bele a ház ingatlan eladásba,és egy kisebb lakás vásárlásába egyedül álló nőként.Alíz emberileg ,lelkileg is támogatott.Szakmaiságát dicsérve szinte egy héten belül lezajlott a házeladás,és az elképzelt ingatlan megvásárlása.Immár a költözés közepén állok.Ha valamiben elakadok,egy hívás és segít.Köszönöm Alíz,hálás vagyok Neked!

Dr.Soós Tibor Józsefné

Imre Nekem és családom más tagjainak is segített ingatlan eladásban, vásárlásánál és hasznos tanácsokkal látott el. Mindig korrekt, pontos és megbízható személy ként állt helyt. Közvetlen személyisége miatt mondhatom, hogy új barátot is szereztem. Mindig számíthatok rá. Ha gyors, és megbízható ingatlanértékesítőt szeretne, keresse bátran, őszintén ajánlom.

Molnár Elek