Igényes, belvárosi luxuslakás

1934 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Székesfehérvár belvárosának szélén, parkra néző ablakokkal és terasszal eladó ez az amerikai konyhás nappalis, 3 hálószobás luxus otthon, egy 13 éve, kiváló minőségben épült, liftes társasház zárószintjén. Természetesen teremgarázzsal, valamint tárolóval is rendelkezik, amit az ár már tartalmaz. Ezt a bruttó 167 négyzetméteres lakást annak javaslom, aki egyedi, a legmagasabb minőségi igényeket is kielégítő, igényes lakást keres a belváros közvetlen közelében. Rendelőnek is alkamas lehet.

A házat és benne ezt a lakást az építéskori legmagasabb műszaki szintű alapanyagokból építették. A fűtés korszerű, energiatakarékos, lakásonként mért házközponti fűtés. Lakáson belül hőmennyiségmérővel ellátott, Honeywell gyártmányú, távolról, applikációból vezérelhető fűtési rendszer, mellyel harmadannyi a fűtésszámla, folyamatos 22 fok mellett, mint a telepítése előtt. A hűtést pedig kettő klíma biztosítja. A nyílászárók, 3 rétegű hőszigetelt ablakok rovarhálóval, alumínium lamellás motoros redőnyökkel. A falak természetesen szigeteltek.

A belső elrendezése nagyon átgondolt. A hatalmas, amerikai konyhás nappali képezi a központot és annak két oldalán helyezkednek el a szobák. Az egyik oldalon kettő, míg a másikon egy hálószoba. A szobák sehol sem szomszédosak egymással. Ezzel biztosítva a zavartalan pihenés lehetőségét. Természetesen mindegyik oldalon tágas fürdőszoba található. A szülői oldalon levő fürdő mérete lehetővé teszi, hogy egy szauna is beépítésre kerüljön. Ennek az elektromos előkészítése ki is van építve. Ezen kívül még gardróbszobák és háztartási helyiség teszik teljessé a listát.

Természetesen a beépített bútorokkal együtt kerül eladásra ez a lakás. Ezek az AEG gépekkel gépesített beépített konyha, az egyedi méretre készült hálószoba berendezés, előszobabútor, nappali polcok. A kevésbé használt holmik tárolására, egy külön tárolóhelyiség is jár a lakáshoz.

Parkolás a távirányítóval nyitható garázsajtón keresztül megközelíthető az alagsori teremgarázsban lehetséges, ahol egy gépkocsi parkolására biztosított hely jár a lakáshoz. A teremgarázsból lift könnyíti meg a lakás megközelítését, amely közvetlenül a lakáshoz tartozó, zárt folyosórész előtt áll meg. További autók parkolására, kedvezményes bérletekkel, az utcán van lehetőség.

A lakás elhelyezkedése kiváló. Pár perces sétával elérhető a belváros, színház, iskolák, óvodák, közintézmények, Bregyó sportközpont, Koronás Park, Csónakázó tó, Városi Uszoda, orvosi rendelő stb.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy ilyen szintű új építésű lakás kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt hónapokban tapasztalt anyagok és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemem most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030
Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

ULTRA
Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
E-office
Most 600 000 forintot adunk az induláshoz
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban